18
2014_05_29_A-Wurf_Wamboo-6519 Custom
2014_05_29_A-Wurf_Wamboo-6569 Custom
2014_06_15_A-Wurf_NL_Wamboo-6910 Custom
2015_02_08PimpBosi-2
bosi profielfoto
JomoBosi2015 website

 Medio Oktober 2015 verwachten wij een nestje van Bosi (Mswati's Zunguri) en Jomo (Baganda Xubmatuba Red Jomo).

Voor meer informatie of een kennismaking neem gerust contact met ons op . Pedigree/stamboom

Het opgroeien van de pups:

We hebben een aparte puppy kamer die grenst aan de woonkamer ingericht als kraamkamer. Zo hebben de pups alle ruimte om op te groeien in een rustige en veilige omgeving, na enkele weken zullen we ze betrekken bij het leven in de woonkamer en de buitenwereld en gaan ze kennismaken met onze andere honden,de ridgebacks Abos& Ayara, cane corso Tula en herder Frija. Tijdens de socialisatie periode van de pups zullen we zorgen dat ze kennismaken met allerlei omstandigheden, zo komen er kinderen op bezoek om met ze te knuffelen. Ze leren andere dieren kennen zoals koeien, kippen , paarden enz. We gaan met ze rijden in de auto om ze ook daar aan te laten wennen. Ook de normale dagelijkse dingen zoals de geluiden van de stofzuiger en de wasmachine komen voorbij. Op deze website en facebook zullen we zorgen voor veel foto's van de puppy's en deze ook steeds recent houden.

Er zal alle weken dat de pups bij ons wonen 24-uurs toezicht zijn, we zijn alle dagen thuis en in de nabijheid .

De pups worden optimaal gesocialiseerd. We willen nieuwe eigenaren ook ruime bezoekmogelijkheden geven en staan altijd open voor vragen .

Graag willen we belangstellenden van te voren spreken om samen over de Rhodesian Ridgeback te praten, dit is zeker geen ballotagecommissie , maar wel een gesprek waarin we willen weten wat iemands ervaring met honden is en waarom men wil kiezen voor een Rhodesian Ridgeback. Het is immers geen standaard ras.

Dit gesprek draagt ook bij aan de beste keuze / match tussen de nieuwe baasjes en de puppy.

De pups worden met 2-4-6-8 weken ontwormd. Met 6 weken is de eerste enting door de dierenarts, de pups worden dan ook onderzocht. De Raad van Beheer komt de pups voorzien van een chip en zal dan ook controleren of alles in orde is. Nadat de pups gechipt zijn komen er twee controleurs van de RRCN (Rhodesian Ridgeback Club Nederland) om een nestcontrole uit te voeren. Dit houdt in dat ze alle pups controleren op o.a. de ridge, de kronen, dermo?d sinus.

De pups worden dus uitgebreid gecontroleerd door zowel de dierenarts als de RRCN en de Raad van beheer. Wij werken verder met een koopcontract.

Wij voeren een combinatie van brok van Healthy dog en vers vlees en verse geitenmelk.

In het puppypakket dat we meegeven aan de nieuwe baasjes zit naast een kussen en een speeltje voor de pup, ook een zak puppybrokken van Healthy dog en vlees van Kivo, verder informatie over de ouders, denk daarbij aan de stambomen, de uitslagen van HD en ED/OCD.

Wij organiseren een puppy voorlichtingsmiddag die gegeven wordt door een ervaren RR kenner en trainster Geertje Verschoren, ook zal er een uitgebreide karaktertest gedan worden bij de pups, deze test is mede een leidraad in het maken van een goede combinatie van een pup met zijn/haar nieuwe baasje.

Copyright vanhetcranendonckseland.nl ? 2013. All Rights Reserved.